Därför ska du använda kakelung

Dags för en ny kakelugn? Iså fall ska ni aldrig tveka på att komma till oss på Fastighetsunderhåll i Skåne AB. Vi erbjuder alla olika typer av kakelugnar. Självklart jobbar vi runt om i Skåne som tillexempel Malmö, Helsingborg, Kristianstad och alla andra orter i södra Skåne. Om ni bor i andra orter som Stockholm eller Göteborg så tveka ändå inte på att kontakta oss. Vi kan nämligen ta oss ann projekt runt om i hela vårt avlånga land. För oss är det viktigast att ni som kund kan känna er trygga med att anlita oss på Fastighetsunderhåll. Service och kvalité är något vi vill förmedla till alla som letar efter en bra kakelugn.

När ni väl kommit i kontakt med oss och bestämt er för en kakelugn så är det viktigt att välja ut vilken ni ska ha. Det finns tusentals olika typer av kakelugnar och vi kan erbjuda alla dessa. Men ett hundratal olika leverantörer så ser vi alltid till att du får den kakelugn du vill ha, oavsett om du bor i Helsingborg eller vart du bor. Vi finns där för er.

När det gäller att välja vilken kakelugn så finns det en rad olika saker att tänka på. Det ska jag försöka guida er igenom här i denna artikel. Vi ska tillsammans försöka reda ut vad det är för information ni behöver för att hitta den kakelugn som passar er absolut bäst. Så här nedan kommer vi punkta upp vad ni bör tänkta på innan ni öppnar plånboken.

Steg ett är att välja vilken modell man vill ha helt estetiskt. Här finns det runda, fyrkantiga. Glas eller tegel. Och en mängd andra alternativ. Det viktigaste här är att ni väljer det som passar ert hem bäst. Tänk bara på det estetiska. Funktionerna finns att välja till alla olika typer. Så den ska helt enkelt vara snygg och passa in till resten av era interiörer där hemma.

Steg två är att välja vilken kapacitet kakelugnen ska ha. Som sagt finns det tusentals olika kakelugnar. Nu har ni i alla fall kommit fram till vilken modell helt utseende mässigt som ni vill ha. Men svårheten i att väljas rätt kakelugn handlar inte om utseendet. Det handlar om kakelugnens kapacitet att värma. Att välja rätt kapacitet gör ni genom att räkna ut volymen i huset som kakelugnen ska värma. Efter att ni räknat ut det så letar ni efter en ugn som klarar av denna volym. Om ni skaffar en ugn som inte har tillräckligt mer ork för att värma ugnen så kommer funktionen att ha en kakelugn vara helt meningslös och ni kommer ändå behöva värma huset med dyr elektricitet. Kommer ni in till oss på fastighetsunderhåll så hjälper vi gärna er med att hitta den som passar er bäst. Det kan vara svårt för en vanlig svensson att välja rätt i slutändan.

Så tveka inte på att komma till oss när det är dags för er att skaffa era vackra kakelugnar.